Tijdelijke wijziging van zalen in de maand oktober ! Belangrijke info voor (bijna) alle dansgroepen – Pop Pilates en yoga !

Zoals jullie mogelijk al vernomen hebben, kregen wij onlangs bericht van de stad Antwerpen dat onze zalen op de Schotensesteenweg 138  en 252 gedurende de maand oktober niet beschikbaar zullen zijn, door de organisatie van de verkiezingen en enkele onderhoudswerken.

We hebben dan ook alles in het werk gesteld om hiervoor een tijdelijke oplossing te vinden, zonder de dagen of uren van de verschillende groepen te wijzigen.  Enkel de locatie zal dus tijdelijk wijzigen.

We zijn er van overtuigd dat, met de nodige flexibiliteit van iedereen, we ook in deze tijdelijke zalen onze lessen op een leuke en sportieve manier kunnen laten doorgaan.

Welke groepen gaan wanneer  naar welke zalen ? 

Het gaat om alle lessen van de zalen op de Schotensesteenweg 138 en 252 op maandag en dinsdag vanaf 1 oktober tot aan de herfstvakantie (4 weken).  Vanaf de eerste maandag van november keren we terug naar onze vaste zalen.  

  School De Pientere Piste

August Van De Wielelei 136

CC Bosuil – Bosuil 138 (naast Silok)
Maandag 19.30u  Jazz Jeugd

 

19.30u  Jazz Advanced

21 u Pop Pilates

Dinsdag 17.30u Kids Mini

18.30u kids 1

19.30u Kids 2

20.30 u Basics

 

19.30u Yoga

Bereikbaarheid en toegang tot de zalen 

  • De pientere piste : Deze school is bereikbaar te voet of met de fiets van op de August van De Wielelei (ingang naar het kerkhof naast taverne “Den Haas”)  of met de auto via de Ruggeveldlaan – inrit links van de Schaatsbaan tot aan het kerkhof rijden en dan 50m naar links.  Er is voldoende parkeerplaats voor de school en het kerkhof.
  • CC Bosuil :  Dit gebouw ligt rechts naast onze eigen turnzaal op de Bosuil.

We wensen jullie allemaal veel sportief plezier toe !

Aarzel niet om, voor bijkomende vragen, contact op te nemen met de trainsters of meter van jullie groep of via info@silok.be .

Met Sportieve groeten,

Het Silok bestuur.