Silok treedt op tijdens laureatenviering district Deurne op 25/2

Op vrijdag 25 februari gaat de jaarlijkse viering van de sportlaureaten van het district Deurne door in de Arenahal. Silok is niet alleen mee kandidaat voor de Sportrofee 2011 en de prijs Egied Croes (beste jeugdwerking), maar zal ook meerdere optredens verzorgen op deze avond. Be there!

25 februari: Gala Sporttrofee Deurne 2010

De inschrijvingen zijn binnen en we mogen met trots zeggen dat 2010 wederom een zeer geslaagd sportief jaar was voor sportief Deurne. Op 25 februari zullen, in sporthal Arena, 38 individuele sporters en 18 ploegen door de sportraad van Deurne en het district gelauwerd worden voor hun uitmuntende prestaties. Het spektakel tijdens de uitreiking wordt verzorgd door o.a. de topturners en dansers van SILOK en de tafeltennissers van TTC Centrum Deurne.

Wie krijgt de sporttrofee 2010? Welke club wordt, dankzij hun voortreffelijk jeugdbeleid, de waardige opvolger van Olympic Deurne voor de wisselbeker Egied Croes? Kom het op 25 februari beleven tijdens het Gala van de Sporttrofee Deurne. Dit gala vindt plaats in sporthal Arena.

Voor meer informatie:

Sportantenne Deurne
Van den Hautelei 79
2100 Deurne
03 283 49 71
sportantenne.deurne@stad.antwerpen.be