Nieuw in Silok : Pop Pilates !

Vanaf maandag 14 november 2016 starten we met een nieuwe groep in Silok : Pop Pilates. Verzamel je vrienden en vriendinnen, grijp je yoga matje en start mee met deze leuke, vernieuwende workout elke maandag van 21-22 uur bij Silok Deurne in de zaal op Schotensesteenweg 252!
pilates
De combinatie van total body pilatesoefeningen met de attitude van choreografische dans en de energie van hedendaagse popmuziek zorgt voor een intensieve work-out die doeltreffend en FUN is! Je wordt als deelnemer uitgedaagd om van de ene oefening naar de andere te vloeien, waarbij je een keiharde core ontwikkelt en alle spiergroepen traint. Elke oefening kan aangepast worden aan JOUW persoonlijke wensen. Wanneer je je matje afstapt, zal je je bezweet en sterk voelen, en helemaal klaar voor MEER!

POP Pilates werd ontwikkeld door de nummer één fitness instructeur op YouTube, Cassey Ho van Blogilates. Cassey heeft de manier waarop mensen over gezondheid en fitness denken drastisch gewijzigd door er een levenswijze van te maken gebaseerd op passie en zelfverwezenlijking. Meer dan drie miljoen fans over de hele wereld hebben hun lichamen en hun levens getransformeerd door eenvoudigweg thuis haar video’s te volgen. Check deze review van een POP Pilates les om te weten wat je mag verwachten.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet om te mailen naar lynn.poppilates@outlook.com.