Corona update : geen Gym- en Dansshow 2020

Beste Silok leden, ouders, supporters,

Allereerst hoop ik dat jullie, en jullie familieleden, in goede gezondheid verkeren in deze toch wel bijzonder periode.

Gisteren kregen we van de overheid de mededeling dat de maatregelen i.v.m. het Coronavirus verlengd worden minstens tot 19 april.

Wat betekent dit concreet voor Silok en haar werking?

• Alle lessen en trainingen blijven geannuleerd tot (minstens) 19 april.
• De Silok cafetaria zal volledig gesloten blijven tot (minstens) 19 april.
• Alle geplande activiteiten worden geannuleerd of uitgesteld tot (minstens) 19 april.
• Alle wedstrijden werden door de Gymfed reeds geannuleerd tot 1 juni.

Voor de Silok Gym- en Dansshow die gepland stond op 7 juni hebben wij deze voormiddag beslist, met pijn in het hart, om deze niet te laten doorgaan. In de huidige omstandigheden, en de onzekerheid naar de volgende weken en maanden, kunnen we ons onvoldoende goed voorbereiden om een kwaliteitsvolle show te garanderen zoals onze toeschouwers dit verdienen.

Met deze moeilijke maar noodzakelijke maatregelingen volgen wij strikt de richtlijnen van de overheid en de Gymnastiekfederatie en willen we vooral de gezondheid van onze vrijwilligers, gymnasten en hun familieleden op de eerste plaats zetten. Iedereen heeft hierin een individuele verantwoordelijkheid.

Het doet me plezier te zien dat jullie proberen om elkaar te motiveren via filmpjes, chats, … Het is ontzettend belangrijk dat we in contact blijven staan met elkaar en dat we blijven bewegen.

Ik hoop, ongetwijfeld samen met jullie, dat we snel weer kunnen trainen, de gymnasten en dansers kunnen laten schitteren, een babbeltje kunnen doen in onze cafetaria.

Bedankt voor jullie begrip !

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Ann Dens, Voorzitter Silok vzw